Twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką

wpis w: śniadania | 0

Przepis tak prosty, że aż dziwnie go spisywać, ale może przekona osoby, które korzystają tylko z gotowych produktów. Twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką jest pyszny, szybko się go przygotowuje i smakuje dokładnie tak, jak tego chcesz Ty – sam/a decydujesz, jak dużo dodatków ma się w nim znajdować. A na wiosnę, gdy mamy świeży, młody szczypior i rzodkiewki, możesz być pewny/a, że taki twarożek dostarczy wielu witaminek do Twojego organizmu.

Twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką

Twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką

Czas przygotowania: 3 minut/y

Czas całkowity: 3 minut/y

Składniki:

  • pół kubka twarożku śmietankowego,
  • 4 rzodkiewki,
  • szczypiorek,
  • sól, pieprz.

Przygotowanie:

  1. Rzodkiewkę i szczypiorek umyć, osuszyć i drobno pokroić.
  2. Wymieszać z twarożkiem.
  3. Dobrze posolić i popieprzyć.
https://www.bardzogrubysmok.pl/twarozek-ze-szczypiorkiem-i-rzodkiewka/

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *