Surówka z kapusty pekińskiej z ananasem i kukurydzą

wpis w: sałatki, warzywa | 0

Surówka z kapusty pekińskiej to zawsze jest świetny pomysł na dodatek do obiadu. A z ananasem i kukurydzą smakuje wyjątkowo!

Surówka z kapusty pekińskiej z ananasem i kukurydzą

Surówka z kapusty pekińskiej z ananasem i kukurydzą

Składniki:

  • ćwiartka kapusty pekińskiej,
  • 4 plastry ananasa,
  • pół puszki kukurydzy,
  • łyżka majonezu,
  • łyżka jogurtu naturalnego,
  • sól, pieprz

Przygotowanie:

  1. Kapustę poszatkować.
  2. Ananasa pokroić na małe cząstki.
  3. Wszystkie składniki dobrze wymieszać.
https://www.bardzogrubysmok.pl/surowka-z-kapusty-pekinskiej-z-ananasem-i-kukurydza/

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *